Львівські прокурори передадуть ЗСУ майже 280 тис. пачок сигарет та 21 млн грн

Львівські прокурори передадуть ЗСУ майже 280 тис. пачок сигарет та 21 млн грн

Сигарети конфіскували на незаконному підприємстві з виготовлення тютюнових виробів

Прокурори Львівщини передадуть для Збройних сил України майже 280 тис. пачок сигарет та понад 7000 кг тютюну. Крім того, на армію передадуть гроші, виручені з реалізації обладнання, яке конфіскували на підпільному підприємстві, повідомила пресслужба прокуратури Львівської області у вівторок, 26 березня.

21 млн грн з продажу конфіскованого обладнання також передадуть армії

Як повідомили прокурори, правоохоронці викрили незаконне підприємство з виготовлення тютюнових виробів. Зловмисники збували контрафакт не лише на Львівщині, а й по всій Україні.

Під час обшуку на підпільному підприємстві детективи БЕБ конфіскували майже 280 тис. пачок сигарет та 7200 кг тютюну, загальною вартістю понад сім млн грн. Також правоохоронці вилучили та передали в дохід держави обладнання — промислову лінію для виробництва сигарет та пакувальну машину, — на загальну суму понад 21 млн грн.

Трьом мешканцям Львівщини, які відкрили підпільний цех, повідомили про підозру у незаконному виготовленні та продажу тютюнових виробів. Наразі досудове розслідування у справі завершилось, а матеріали передали до суду.

Вилучений тютюн та сигарети прокуратура вирішила передати для ЗСУ. Також на користь армії передадуть гроші, отримані з реалізації конфіскованого обладнання. Крім того, після затримання троє обвинувачених добровільно зголосилися перекати на рахунок ЗСУ 150 тис. грн.

Нагадаємо, у лютому правоохоронці викрили п’ятьох мешканців Львівщини, які організували в гаражах підпільний цех з виготовлення алкоголю. Крім того, на Львівщині чоловіка засудили за незаконне виготовлення та збут сурогату. Обвинувачений обладнав підпільний цех, в якому підробляв горілку відомих марок, та збував сурогат в магазинах Дрогобиччини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності