На Львівщині волонтерам надаватимуть гроші на закупівлю товарів для ЗСУ

На Львівщині волонтерам надаватимуть гроші на закупівлю товарів для ЗСУ

У 2024 році на ці потреби передбачено 5 млн грн

Львівська обласна військова адміністрація надаватиме фінансову підтримку волонтерським організаціям на закупівлю товарів для потреб Сил оборони. Про це повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький у вівторок, 6 лютого.

Для того, щоб отримати допомогу, волонтерам слід мати заявки від військових частин, зібрати 50% вартості товарів та подати заявку у Львівську ОВА. Саме підприємство-виробник повинно пройти акредитацію у Львівській обласній військовій адміністрації. Після цього ЛОВА розгляне заявки та виділить кошти виробникам продукції.

Волонтери є містком між людьми, які хочуть допомогти, та людьми, які потребують допомоги. А мета Львівської ОВА – бути надійною опорою і для одних, і для інших, саме тому ми розробляємо новий напрям фінансової підтримки. Таким чином ми в найкоротші терміни досягнемо одразу кількох важливих цілей: зміцнення обороноздатності, інституційна підтримка волонтерських організацій, підтримка національного виробника. А заразом й станемо найміцнішим тилом нашого війська!”, — заявив Максим Козицький.

До слова, у 2024 році на ці потреби буде передбачено 5 млн грн, але один учасник зможе отримати не більше ніж 300 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності