68-річний чоловік загинув внаслідок наїзду авто на Стрийщині

У Стрийському районі сталася ДТП

Правоохоронці розшукують водія авто, який втік з місця ДТП

68-річний чоловік загинув уночі 20 березня в селі Вовчатичі Стрийського району від наїзду невідомого автомобіля. Про це 21 березня повідомила поліція Львівської області.

За інформацією правоохоронців, водій, який керував автомобілем невстановленої марки, наїхав на місцевого мешканця 1955 року народження. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Зараз слідчі Стрийського районного управління поліції з’ясовують всі обставини дорожньо-транспортної пригоди й розшукують водія-втікача. Йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Нагадаємо, що на Львівщині взяли під варту громадянина Польщі, якого підозрюють у скоєнні 15 березня смертельної ДТП неподалік Львова. На 510 кілометрі автодороги Київ — Чоп поблизу села Дідилів зіткнулися вантажівки Scania та КамАЗ.

Громадянин Республіки Польща, керуючи автопоїздом з сідловим тягачем, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим автопоїздом. В результаті аварії другий водій отримав численні тяжкі тілесні ушкодження через які згодом помер. Підозрюваного затримали та тримають під вартою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності