У Львівському обласному перинатальному центрі відкрили кол-центр

Оператор кол-центру, фото ілюстративне

Оператори прийматимуть дзвінки з 9:00 по 18:00

У четвер, 14 березня, у Львівському обласному перинатальному центрі відкрили кол-центр. Оператори допомагатимуть людям швидше та простіше отримувати довідкову інформацію та допомагатимуть з записом на прийом. Про початок роботи кол-центру повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Кол-центр працює з понеділка по п’ятницю

Кол-центр Львівського обласного перинатального центру працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 9:00 по 18:00. При цьому переадресація викликів до пологового приймального відділення працюватиме цілодобово. Оператори кол-центру можуть:

  • розповісти про графік роботи відділень перинатального центру;
  • проконсультувати про список медичних послуг, які надають у перинатальному центрі;
  • допоможуть з’єднатися з потрібним відділенням, щоб записатися на прийом;
  • вислухати зауваження та побажання з приводу роботи центру.

Номер кол-центру: 0 800 505 435.

Цей номер телефону багатоканальний, тобто дзвінки можуть одночасно приймати кілька операторів, щоб зменшити час очікування. У разі, якщо клієнту не відповіли на дзвінок одразу, у перинатальному центрі обіцяють зв’язатися з ним впродовж години.

“У нашій роботі ми багато уваги приділяємо питанням сервісної культури, комфорту пацієнтів та доступності, у тому числі інформаційної. Швидко додзвонитися та отримати відповіді на свої питання — одна із запорук такого комфорту”, — розповіла директорка перинатального центру Марія Малачинська.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності