У Львівській області запрацює мережа безкоштовних медичних послуг для захисниць

У Львівській області запрацює мережа безкоштовних медичних послуг для захисниць

Меморандуми про співпрацю підпишуть із 40 медичними установами різної форми власності

На Львівщині стартує проєкт “Медична Львівщина – Захисницям”. Проєкт започаткували, аби розширити доступ до медичних послуг ветеранкам і захисницям, а також матерям і родичкам ветеранів, полеглих, полонених та зниклих безвісти. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Таку співпрацю вже налагодили з Медичним центром Novo. Заклад надає медичні послуги для учасників УБД та родинам осіб зниклих безвісти за особливих обставин. Крім того, в Медичному центрі можна безкоштовно зробити магнітно-резонансну томографію (МРТ), комп’ютерну томографію (КТ), ендоскопію, ультразвукову діагностику (УЗД), а також проконсультуватися з фаховими лікарями.

Безкоштовні консультації та огляди у гінеколога, УЗД та мамографію для родин Захисників надає й Перший жіночий ветеранський простір «РеХаб» спільно з КНП ЛОР «Львівський обласний клінічний перинатальний центр».

Загалом такі меморандуми про співпрацю підпишуть із 40 медичними установами. Це заклади різної форми власності, зокрема клініки, лабораторії та кабінети.

Додамо, у приміщенні Червоноградської центральної міської лікарні планують відкрити реабілітаційне відділення на 20 ліжко-місць. Ремонтні роботи можуть розпочатись вже наступного тижня. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності