• Головна
  • Новини Львова
  • Американські лікарі навчатимуть медиків із Superhumans Center працювати зі складними випадками ампутацій

Американські лікарі навчатимуть медиків із Superhumans Center працювати зі складними випадками ампутацій

Американські лікарі навчатимуть медиків із Superhumans Center працювати зі складними випадками ампутацій

Почався другий етап американсько-української місії з протезування українців

В межах навчальної місії американські медики зі штату Мериленд проводитимуть навчання для лікарів Superhumans Center. На практиці львівські лікарі попрацюють з ампутацією обох верхніх кінцівок, що є досить складним випадком у роботі. Також продовжаться навчання з випадками складних ампутацій і комплексного протезування постраждалих від війни, повідомив у понеділок, 23 жовтня, на своїй сторінці у Facebook Superhumans Center.

Впродовж двох тижнів американські лікарі Медичного центру ортезування та протезування навчатимуть львівських медиків роботі зі складними випадками ампутацій та комплексного протезування. Навчання відбуватимуться у центрі протезування, реабілітації та реконструктивної хірургії «Superhumans Center».

Приїхавши сюди та побачивши, над чим ми працювали останні два тижні це позитивні пацієнти, вони дуже вдячні за будь-яку допомогу. Вони очікують простих, а не складних рішень. І як результат, набагато легше поставити на ноги та повернути до нормального життя мотивованого пацієнта. Тож, так, пацієнти та їх позитивна налаштованість це найголовніше в нашому перебуванні тут,” — сказав Єн Фотергілл, протезист, операційний директор Медичного центру протезування та ортезування США

Перший етап американсько-української навчальної місії з протезування українців

Сьогодні стартує другий етап американсько-української навчальної місії з протезування українців, які постраждали від війни 🦾Як і було заплановано, в жовтні пройдуть навчально-практичних робіт американської та української команд лікарів.Цей проєкт ми запустили разом із нашими партнерами компанією SoftServe Ukraine, яка фінансує всю місію. Бюджет проєкту — 1 000 000 $.Впродовж двох тижнів медики Медичного центру ортезування та протезування Medical Center Orthotics & Prosthetics (Мериленд, США) продовжать навчати українських спеціалістів роботі з випадками складних ампутацій та комплексного протезування. Планується робота з над складним випадком — ампутація обох верхніх кінцівок.Дивіться, як відбувався перший етап. Згодом поділимося результатами другого етапу місії!

Posted by Superhumans Center on Monday, October 23, 2023

Навчальний проєкт Superhumans Center запустив спільно з SoftServe Ukraine. Його бюджет становить 1 млн доларів. Фінансування американсько-української навчальної місії взяла на себе компанія SoftServe Ukraine.

Superhumans Center — сучасний центр з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни дорослих і дітей. Усі послуги у львівському центрі надаються безплатно.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності