• Головна
  • Новини Львівщини
  • “Лікарі без кордонів” передали Львівській обласній клінічній лікарні медичної допомоги на півмільйона євро

“Лікарі без кордонів” передали Львівській обласній клінічній лікарні медичної допомоги на півмільйона євро

“Лікарі без кордонів” передали Львівській обласній клінічній лікарні медичної допомоги на півмільйона євро

Загальна вага медичних препаратів і витратних матеріалів склала 25 тон

Міжнародна неурядова організація “Лікарі без кордонів” передала Львівській обласній клінічній лікарні 25 тон медичних препаратів та витратних матеріалів. Вартість допомоги сягає майже півмільйона євро. Про це повідомили на сторінці організації в Телеграм.

За словами менеджера організації Дмитра Очкуся, серед переданих ліків є антибіотики широкого спектру дії, ліки від захворювань шкіри та інсулін. Окрім цього, “Лікарі без кордонів” скерували медичні пожертви до лікарень у містах Бібрка та Перемишляни, що на Львівщині. Організація також співпрацює з місцевими волонтерськими організаціями України, які підтримують переселенців.

Довідка: “Лікарі без кордонів” (MSF) — це міжнародна незалежна медична гуманітарна організація, що надає допомогу жертвам збройних конфліктів, епідемій, природних катастроф та людям, які не отримують медичної допомоги. MSF заснована в 1971 році. Нині здійснює діяльність у понад 70 країнах світу. У 1999 році була удостоєна Нобелівської премії миру. У грудні 2021 року відзначила 50-річчя своєї діяльності.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності