У Великому Любіні на Львівщині відкрили оновлений ЦНАП

На львівщині відкрили оновлений ЦНАП

Центр надання адміністративних послуг відкрили у Великому Любіні після ремонту приміщення. Оновлений центр зробили доступним для людей з інвалідністю, зокрема встановили пандуси та тактильну плитку

У Великому Любіні, що на Львівщині, відкрили оновлений ЦНАП. Приміщення відремонтували та зробили доступним для людей з інвалідністю. Про це у вівторок, 12 березня, повідомили в ЛОВА.

Приміщення зробили доступним для людей з інвалідністю

Центр надання адміністративних послуг у Великому Любіні відкрили в понеділок, 11 березня. “У новому ЦНАПі мешканці громади, внутрішньо переміщені особи та ветерани війни і члени їх сімей зможуть отримати 342 адміністративні послуги, а на віддалених робочих місцях адміністратора у Завидовицькому та Коропузькому старостинських округах надаватимуть 135 адмінпослуг,” — написали в ЛОВА.

У приміщенні ЦНАПу зробили капітальний ремонт будівлі, закупили меблі та комп’ютерну техніку. Окрім цього встановили електронну систему керування чергою та місце для самообслуговування.

Оновлений центр надання адміністративних послуг зробили доступним для людей з інвалідністю, зокрема встановили пандуси та тактильну плитку. На ремонт ЦНАПу виділили 6 млн 818 тисяч грн з обласного та місцевого бюджетів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності