На Львівщині відкрили новий ЦНАП, а ще один оновили

На Львівщині відкрили новий ЦНАП, а ще один оновили

Тепер ще у двох громадах стане доступною, зокрема, реєстрація місця проживання, нерухомості, паспортні послуги, послуги Державного земельного кадастру, ДРАЦС, а також опції для ветеранів

У Стрілківській громаді відкрили новий ЦНАП, а у Турківській громаді Самбірського району - реконструювали приміщення. Про це 22 грудня повідомив керівник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

“Близько 40 тисяч жителів Стрілківської та Турківської громад Самбірського району відтепер можуть отримати адмінпослуги неподалік від дому”, - йдеться у повідомленні.

У Стрілківській громаді надають 302 адмінпослуги. У старостинських округах створили 4 віддалені робочі місця, де надають 108 адміністративних послуг. Там також виконали капітальний ремонт частини приміщень, замінили дахове покриття, встановили нову техніку і меблі. На роботи витратили понад 6,7 млн грн, з них орієнтовно 5,4 млн – кошти обласного бюджету та понад 1,3 млн – місцевий бюджет.

У Турківській громаді ЦНАП оновили. Тут надають 307 адмінпослуг. У старостинських округах – 137 послуг, створили 11 віддалених робочих місць. Тут провели реконструкцію приміщення адмінбудівлі та пандуса, відремонтували санвузли, придбали меблі та техніку. Обійшлись роботи у близько 4,7 млн грн. Зокрема понад 3,3 млн грн скерували з обласного бюджету, решта – з місцевого.

“Упродовж цього року нам вдалось відкрити 17 нових та відреконструйованих ЦНАПів на території області. Дати старт роботі ще двох плануємо наступного тижня. Головна мета – послуги для людей. Людям має бути зручно їх отримувати”, - повідомив Максим Козицький.

Нагадаємо, 40 ЦНАПів Львівщини отримали планшети для роботи з людьми з вадами слуху.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності