До кінця цього року в кожній громаді Львівщини з’явиться ЦНАП

До кінця цього року в кожній громаді Львівщини з’явиться ЦНАП

У таких центрах захисники України зможуть отримати психологічну допомогу, юридичні консультації, пройти реабілітацію

На Львівщині уже створили 327 точок доступу до адміністративних послуг. Це найбільше з-поміж усіх областей України. За інформацією Міністерства цифрової трансформації, серед інших областей найближча до нас – Івано-Франківщина з 281 центром. Про це повідомив глава Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

“Нам важливо, щоб жителі області могли вирішити усі свої справи, пов’язані з документами та послугами, не виїжджаючи далеко зі свого міста чи села, а головне – без черг та нервів. Тому зараз активно працюємо над тим, аби до кінця цього року у кожній громаді з’явився ЦНАП”, - написав керівник області.

Крім того, у межах Концепції підтримки захисників та захисниць у Львівській області фахівці управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА впроваджують у ЦНАПах весь спектр послуг для ветеранів та членів їхніх сімей. Серед іншого у центрах вони зможуть отримати психологічну допомогу, юридичні консультації, пройти реабілітацію. Такою опцією вже можна скористатися у Яворівській, Дрогобицькій та Львівській громадах. Незабаром це стане можливим на території всієї Львівщини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності