У Стрийському районі працівники ДСНС врятували застряглу на засніженій горі корову

У Стрийському районі працівники ДСНС врятували застряглу на засніженій горі корову

Господарі тварини щойно її купили та вели додому

У Стрийському районі господарі вели додому через ліс нещодавно куплену корову. Під час подорожі тварина застрягла у заметі та не змогла йти далі. Витягти корову зі снігу чоловікам допомогли рятувальники, повідомила пресслужба ДСНС Львівської області у п’ятницю, 16 лютого.

Як повідомляють рятувальники, нещасний випадок стався ввечері 15 лютого на горі Явірник, що біля села Опорець Стрийського району. Місцеві мешканці купили корову та вели її додому. Нові господарі корови вирішили скоротити шлях та піти до села не дорогою, а лісом, проте чоловіки не врахували, що там все ще лежало багато снігу.

Йдучи через ліс, корова загрузла в заметі. Господарі намагалися зрушити її з місця, але у них не вийшло — тварина не могла йти далі. Тоді чоловіки викликали рятувальників, а біля корови розпалили багаття, щоб вона не замерзла, чекаючи на порятунок. Працівники ДСНС прибули на гору, обв’язали корову мотузками та допомогли витягти її з замету. Після цього тварину завели у вантажний автомобіль та відвезли до її нового дому.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності