• Головна
  • Новини Львова
  • До Домівки врятованих тварин у Львові привезли 22 кози з притулку, де жорстоко поводилися з тваринами

До Домівки врятованих тварин у Львові привезли 22 кози з притулку, де жорстоко поводилися з тваринами

До Домівки врятованих тварин у Львові привезли 22 кози з притулку, де жорстоко поводилися з тваринами

Одна з кіз у дуже важкому стані, інші виснажені тривалим недоїданням

Ще 11 кіз привезли 27 січня до Домівки врятованих тварин у Львові з притулку Dog help Ukraine на Київщині. Тож разом у Домівці вже 22 кози з притулку. Вони дуже виснажені, а одна у важкому стані через укус на шиї. Про це написав керівник Домівки врятованих тварин Орест Залипський.

Спершу 11 кіз працівники Домівки привезли самостійно після відвідин притулку Dog help Ukraine. Хоча, як йдеться у повідомленні Ореста Залипського, опублікованого три дні тому, до Львова мали забрати лише 5 кіз. А згодом ще 11 кіз привезли волонтери UAnimals.

“Попередньо ми мали домовленість про те, що заберемо 5 кіз, які у важкому стані та потребують лікування. Проте, коли ми приїхали, то вони ходили у загальному стаді і їх почали шукати, аби віддати нам. У кінцевому результаті ми забрали 11 кіз, які у поганому стані (одна з малим козеням, але його погано годує, бо має хворе вимʼя) І тут один з чоловіків який там прибирав каже, що тут є коза яка вже два дні нічого не їсть та квола”, — написав Орест Залипський.

Ще 11 кіз приїхало до Домівки з притулку Dog help Ukraine. Тож разом до нас потрапило 22 кози 21 з яких дуже виснажені, а одна у важкому стані через покус на шиї( зараз їй призначили антибіотики, обробку ран по 4 рази на день). Всім іншим комплекс вітамінів, вдосталь їжі. Слідкуючи кілька днів за їхньою поведінкою можна сказати: постійна вода та їжа у загонах, для них щось нове, а побачивши солений лизунець вони на нього накинулись. Попереду реабілітація, привезти тварин до нормального стану, всім добре народити потомство, каструвати усіх козлів. Та на весну перевезти усіх на пасовище. Хочемо подякувати UAnimals, за те що доставили цих 11 нових кіз до Домівки.

Posted by Орест Залипський on Saturday, January 27, 2024

Кіз зараз лікують та відгодовують. “Слідкуючи кілька днів за їхньою поведінкою можна сказати: постійна вода та їжа у загонах, для них щось нове, а побачивши солений лизунець вони на нього накинулись. Попереду реабілітація, привести тварин до нормального стану. Та на весну перевезти усіх на пасовище”, — написав Орест Залипський.

Притулок Dog Help Ukraine на Київщині, з якого до Львова привезли 11 кіз, підозрюють у жорстокому поводженні з тваринами. Зоозахисники стверджують, що тварини у притулку були виснажені, страждали від голоду й холоду та мусили харчуватися рештками мертвих тварин. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами. Собак із притулку вивези волонтери. А кіз забрали у Домівку врятованих тварин.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності