• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська «Домівка врятованих тварин» просить допомоги, щоб прогодувати своїх підопічних

Львівська «Домівка врятованих тварин» просить допомоги, щоб прогодувати своїх підопічних

Фото: Домівка Врятованих Тварин

За час повномасштабної війни притулок прийняв понад вісім тисяч тварин

Львівський притулок «Домівка врятованих тварин» просить допомоги, аби мати змогу прогодувати тварин. Про це притулок написав на своїй сторінці у Facebook.

Керівник «Домівки врятованих тварин» Орест Залипський розповів, що з початку повномасштабного вторгнення притулок прийняв понад вісім тисяч тварин. Тоді волонтери отримували багато корму для тварин та охоче ділилися ним з іншими благодійними організаціями. Однак зараз притулок перебуває в скрутному становищі.

«Зараз ми залишились із сотнями тварин, без тонн корму і без допомоги та з великими боргами. І тут постає питання: що робити далі? Ми звертаємось до всіх: до бізнесу, до закордонних організацій. Але, на жаль, усі дуже виснажені», — поділився Орест Залипський

Волонтер висловив побоювання, що притулок не матиме коштів та їжі для тварин, щоб пережити цю зиму. Саме тому «Домівка врятованих тварин» закликає підтримати притулок. «Можливо, хтось зараз скаже: «а хто вас просив це робити і потім скиглити?» Так ніхто, окрім цих беззахисних очей, які надіялись на нас. Тож і зараз вони надіються на нас, і, звичайно, на вас. Ми не можемо спрогнозувати, що буде завтра, чи можливо ми приймемо рішення про припинення проєкту як такого», — підсумував волонтер.

Реквізити:

БО БФ «Домівка врятованих тварин»

ЄДРПОУ: 44086841

ІBAN: UA773052990000026006031017177

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Карта ключ: 5169 3305 2375 2514

4149 6293 8110 7192 ПриватБанк

5375 4141 2734 0015 Monobank

[email protected] РayPal

Довідково

«Домівка врятованих тварин» — благодійна організація зі Львова. Притулок спеціалізується на порятунку диких та свійських тварин від мисливців, браконьєрів, хутряних ферм тощо. З початком повномасштабного вторгнення волонтери також почали піклуватися про домашніх тварин, зокрема евакуйованих із зон ведення бойових дій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності