• Головна
  • Новини Львівщини
  • Вдома у затриманого за розкрадання лісу депутата з Львівщини правоохоронці знайшли 1,2 млн грн готівки

Вдома у затриманого за розкрадання лісу депутата з Львівщини правоохоронці знайшли 1,2 млн грн готівки

Вдома у затриманого за розкрадання лісу депутата з Львівщини правоохоронці знайшли 1,2 млн грн готівки

За розкрадання лісу йому загрожує до трьох років позбавлення волі

Служба безпеки затримала начальника складу лісового господарства, а водночас і депутата однієї з міськрад Львівської області. Чоловіка підозрюють у розкраданні деревини, повідомило 13 лютого управління СБУ у Львівській області. Під час обшуків вдома у зловмисника правоохоронці знайшли 1,2 млн грн.

За даними правоохоронців, лісник незаконно продавав сировину, яка могла б використовуватись для будівництва оборонних систем укріплень на лінії фронту та зведення захисних споруд для об’єктів критичної інфраструктури.

“Свою діяльність зловмисник втілював прикриваючись посадою депутата, а користуючись службовим становищем начальника складу лісового господарства незаконно реалізовував сировину. Виводив ділок лісопродукцію поза обліками та без документального оформлення, а згодом продавав для власного збагачення”, — йдеться у повідомленні правоохоронців.

Правоохоронці затримали лісника під час чергового відпуску деревини на майже 40 тисяч гривень.Під час обшуків у службових приміщеннях підприємства та вдома у зловмисника виявили чорну бухгалтерію і понад 1,2 млн гривень готівки.

Затриманому посадовцю повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди та взяли під варту. Якщо вину зловмисника доведуть, йому загрожує позбавлення волі строком до трьох років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності