Знижка на безготівкову оплату проїзду на обласних маршрутах зросла до 50%

Знижка на безготівкову оплату проїзду на обласних маршрутах зросла до 50%

Акція діятиме для пасажирів міжміських та приміських маршрутів впродовж місяця

У Львівській області для пасажирів міжміських та приміських маршрутів запровадили 50% знижки на безготівкову оплату. Знижка діє при розрахунку картою Visa. Про це 1 лютого повідомили на сторінці оператора електронного квитка на Львівщині.

Компанія “Smart Ticket Technology”, яка є оператором електронного квитка на міжміських автобусних маршрутах Львівщини, збільшила знижку на безготівкову оплату проїзду ще на 30%. Раніше вона складала 20% від вартості проїзду. Пасажири зможуть платити вдвічі менше впродовж лютого 2024 року.

Для того, щоб отримати знижку на проїзд у транспорті слід прикласти банківську картку Visa чи смартфон з підтримкою безготівкової оплати до валідатора.”Важливо не забути зафіксувати місце висадки — повторно прикласти картку до валідатора при виході (в області діє різна тарифна сітка, тому система списує кошти за відстань)” — нагадує "Smart Ticket Technology".

Однією банківською карткою (або іншим пристроєм з функцією NFC) можна оплатити проїзд та отримати знижку лише для одного пасажира. Із запитаннями чи зауваженням щодо роботи системи можна звернутись на гарячу лінію за номером 0 800 300 844.

Нагадаємо, автоматизовану систему обліку оплати проїзду в громадському транспорті на Львівщині реалізовує компанія "Smart Ticket Technology". Електронний квиток на всіх обласних маршрутах Львівщини запровадили третього листопада. А знижку 20% для пасажирів приміських та міжміських маршрутів встановили з грудня минулого року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності