На Львівщині 30-річний водій та його пасажирка постраждали внаслідок п’яної ДТП

На Львівщині 30-річний водій та його пасажирка постраждали внаслідок п’яної ДТП
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Пасажирку та водія госпіталізували через отримані травми

На Львівщині в аварію потрапили 30-річний водій ВА3 2101 та його 26-річна пасажирка. Чоловік не впорався з керуванням, через що машина з’їхала з дороги та перекинулась. Згодом правоохоронці виявили, що чоловік керував машиною п’яним, повідомила пресслужба поліції Львівської області у четвер, 1 лютого.

За даними правоохоронців, аварія сталася вночі 31 січня у селі Волиця, Червоноградського району. Там, близько першої ночі, 30-річний водій ВА3 2101 разом зі своєю 26-річною пасажиркою проїжджав через село. В якийсь момент чоловік не впорався з керуванням, через що його авто різко з’їхало з дороги на обочину та перекинулося.

Внаслідок аварії постраждали водій та пасажирка отримали травми. На місце аварії прибули працівники поліції та медики. Вони виявили, що водій був за кермом п’яний. Обох постраждалих доправили до лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. П’яному водію загрожує покарання — до трьох років ув’язнення з забороною керувати транспортом на строк від трьох до п’яти років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності