У Львові внаслідок ДТП з потягом постраждали двоє людей

У Львові внаслідок ДТП з потягом постраждали двоє людей
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

65-річного водія легковика та його пасажира госпіталізували

У Львові на нерегульованому залізничному переїзді легковик зіткнувся з потягом. Внаслідок аварії постраждав 65-річний водій авто та його 64-річний пасажир. Обох постраждалих доправили до лікарні, повідомила пресслужба поліції Львівської області у вівторок, 30 січня.

За даними правоохоронців, аварія сталася у понеділок, 29 січня, на вулиці Навроцького у Львові. Там, близько 22:40 водій Kia Rio — 65-річний львів’янин, — перетинав нерегульований залізничний переїзд. Чоловік не врахував, що в цей самий час колією рухався вантажний потяг, і не надав йому перевагу в русі. Через це легковик зіткнувся з потягом.

Внаслідок ДТП водій Kia Rio та його пасажир — 64-річний львів’янин, — отримали травми. Водій не міг самостійно вибратися з авто, оскільки його затисло в сидінні. “За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники розтиснули деформовані елементи автівки та деблокували потерпілого“, — повідомили рятувальники. Після цього обох постраждалих чоловіків доправили до лікарні.

За фактом аварії правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Через порушення правил безпеки дорожнього руху водію легковика загрожує до трьох років ув’язнення з забороною керувати транспортом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності