У Львівському районі пасажир Ford загинув після зіткнення з припаркованим фургоном

У Львівському районі пасажир Ford загинув після зіткнення з припаркованим фургоном
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Водій легковика був за кермом п’яний

На Львівщині водій легковика не впорався з керуванням та зіткнувся з припаркованим вантажним фургоном. Внаслідок ДТП 66-річний пасажир його авто отримав важкі травми та помер на місці аварії. Правоохоронці встановили, що водій керував автомобілем п’яний, повідомила пресслужба поліції Львівської області у середу, 31 січня.

За даними правоохоронців, аварія сталася 30 січня у Пустомитах, Львівського району. Там, близько 20:30, на вулиці Даші Дяченко 36-річний водій за кермом автомобіля Ford Mondeo не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та зіткнувся з припаркованим вантажним фургоном Mercedes-Benz Sprinter. На момент зіткнення в салоні Ford, окрім водія, був ще й пасажир — 66-річний мешканець Львівщини.

Внаслідок аварії пасажир легковика отримав важкі травми та загинув на місці ДТП. Водія автомобіля доправили до лікарні. Там лікарі встановили, що 36-річний чоловік керував автомобілем п’яний. Правоохоронці затримали винуватця аварії, наразі він перебуває під вартою у лікарні. За порушення правил безпеки дорожнього руху 36-річному чоловіку загрожує від п’яти до десяти років ув’язнення з забороною керувати транспортом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності