На Львівщині двоє злочинців вимагали у підприємця 100 тис. грн

На Львівщині двоє злочинців вимагали у підприємця 100 тис. грн
Фото: Львівська обласна прокуратура

Рекетири змушували чоловіка повернути надуманий борг

Двоє рекетирів погрожували жителю Дрогобича та змушували повернути вигаданий борг. З потерпілого вимагали 100 тис. грн Правоохоронці затримали злочинців під час передачі їм грошей, повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури у четвер, 25 січня.

За даними правоохоронців, двоє злочинців, так званих “смотрящих” за Трускавцем, Бориславом та Стебником, тероризували підприємця через надуману заборгованість. Злочинці вимагали, щоб чоловік повернув їм борг, а в разі відмови погрожували псуванням майна, фізичним насиллям та розправою. За спокій потерпілий мав заплатити рекетирам 100 тис. грн.

Відео затримання злочинців

Підприємець, побоюючись за власну безпеку, погодився віддавати борг частинами, оскільки не міг одразу сплатити всієї суми. Під час передачі однієї з частин боргу злочинців і вдалося затримати. “24 січня в Трускавці оперативники УСР спільно зі слідчими ГУНП у Львівській області затримали двох “смотрящих” під час отримання від потерпілого 40 000 гривень – частини вигаданого боргу”, — розповіли у пресслужбі поліції Львівської області.

Чоловікам повідомили про підозру у вимаганні грошей. Досудове розслідування триває, попередньо злочинцям загрожує від семи до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності