У Львові затримали 21-річного уродженця Волині, який переправляв за кордон ухилянта

У Львові затримали 21-річного уродженця Волині, який переправляв за кордон ухилянта

Свої послуги чоловік оцінив у 2200 доларів

На залізничному вокзалі у Львові поліція і прикордонники затримали 21-річного уродженця Волині, який намагався переправити за кордон військовозобов’язаного громадянина, поінформувала 23 січня Спецпрокуратура західного регіону.

За даними слідства, за 2200 доларів США зловмисник обіцяв допомогти ухилянтові перетнути кордон поза межами одного з пунктів пропуску на Закарпатті. Задля цього волинянин повинен був перевезти чоловіка ближче до кордону із Румунією та вказати йому безпечний шлях до цієї держави. Викрили підозрюваного під час отримання ним частини коштів — 5000 гривень, які йому надіслав клієнт, а затримання відбулося під час поїздки до місця, яке мало стати відправною точкою їхнього маршруту.

Як поінформувала поліція Львівської області, зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні ним злочину за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. За це молодику загрожує ув’язнення на строк від семи до дев’яти років з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності