Семикласниця зі Львівщини стала переможницею у конкурсі від Мінцифри

Ірина Пилипець. Фото ЛОВА

На Львівщині відзначили також ще 9 школярів, учнів 3-11 класів

Учениця 7 класу Бродівської школи №3 Ярина Пилипець стала переможницею конкурсу від Мінцифри на Львівщині. Вона пройшла на платформі “Дія.Освіта” 71 освітній серіал. Про це 11 січня повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Козицький також зазначив, що окрім Ярини, на Львівщині відзначили ще 9 школярів 3-11 класів. “Дякую цим дітям, їхнім батькам та вчителям за правильні пріоритети. За розумною молоддю наше майбутнє”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 17 травня Міністерство цифрової трансформації (Мінцифри) запустило освітню платформу “Дія.Освіта”. Тут можна безкоштовно вчитися, опанувати нову професію та подивитись вакансії для неї. На “Дія.Освіта” зібрані освітні матеріали, які знайомлять з новими професіями. Також на платформі є матеріали із цифрової грамотності чи кібербезпеки. Контент доступний українською та англійською мовами. Після завершення навчання користувач отримує сертифікат. Знання на “Дія.Освіта” викладаються у форматі онлайн-серіалів. Також можна проходити симулятори з реальними завданнями, з якими стикаються працівники в різних сферах. Симулятор імітує реальні робочі ситуації й дає студенту можливість спробувати себе у ролі спеціаліста, на якого він вчиться. На сайті також можна пройти тест з профорієнтації, який допоможе користувачеві визначитися з роботою, яка йому сподобається.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності