Переможець “Голосу країни”, ветеран зі Львівщини, продасть свій кубок для допомоги ЗСУ (ВІДЕО)

Переможець “Голосу країни”, ветеран зі Львівщини, продасть свій кубок для допомоги ЗСУ (ВІДЕО)

Гроші будуть спрямовані на підтримку підрозділу Михайла – "Бойові Бобри"

29 жовтня на каналі "1+1 Україна" відбувся суперфінал 13-го, європейського сезону проєкту "Голос країни-2023". Цьогоріч переможцем шоу став 25-річний ветеран війни Михайло Панчишин з позивним Ptashkin. Про це повідомили на сайті ТСН.

У суперфіналі Михайло виконав композицію "Невідомий герой". Саме з цією авторською піснею переможець проєкту на "сліпих прослуховуваннях" розвернув одразу чотири тренерських крісла.

"Як би там не було, перемогли ЗСУ. Шнайдер, я обіцяв, що про наших пацанів не забудуть, Прапор, Грошик, Кост…Наступна пісня написала про них і про наших хлопців. Я буду далі нести славу і буду далі йти цей шлях…. Хочу передати привіт всім "Бойовим Бобрам", - прокоментував свою перемогу Панчишин.

Згодом Михайло Панчишин заявив, що продає свій переможний кубок. Зокрема, кубок переможця "Голосу країни-13" вони розіграють на своїх офіційних сторінках в соцмережах, а всі зібрані кошти підуть на допомогу ЗСУ.

"Ми зараз хочемо офіційно оголосити, що цей кубок ми розіграємо на наших офіційних сторінках в соцмережах. Будь ласка, стежте. Ці кошти будуть спрямовані на підтримку наших військових, безпосередньо підрозділу Михайла – "Бойові Бобри", - зазначив тренер співака Артем Пивоваров.

Довідково

Михайло Панчишин народився 1998 року у місті Рудки Самбірського району Львівської області. Навчався у Рудківській гімназії, яку закінчив 2015 року. Згодом навчався у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу за професією — кухар-кондитер. Згодом працював в суші-барі у Львові. З дитинства і до сьогодні є членом Національної скаутської організації України — Пласт.

Наприкінці березня 2022 року долучився до лав київської тероборони під час російського вторгнення в Україну.Він брав участь у звільненні Ірпеня під Києвом, воював у Бахмуті. На Донеччині воїн був поранений і після трьох місяців у лікарні, восени 2023 року, його звільнили від участі у бойових діях. Після цього Михайло Панчишин допомагав захисниками як волонтер і виступав для них у госпіталях.

Професійної музичної освіти юнак не мав. У 2017 році Михайло взяв участь у популярному талант-шоу «X-Фактор» на телеканалі СТБ. 30 грудня у суперфіналі Михайло Панчишин став переможцем шоу, в результаті публічного голосування телеглядачів України.

Та Михайло відмовився від сольної кар'єри, на користь гурту Ptashkin. 19 квітня 2018 року у Львові відбувся сольний концерт гурту.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності