На Львівщині чоловіка відправили на громадські роботи за побиття дружини

домашнє насильство
Фото: pexels

Чоловіка покарали 200 годинами громадських робіт

На Львівщині суд покарав чоловіка громадськими роботами за жорстоке побиття дружини.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №438/379/23.

Встановлено, що кривдник почав сваритися зі своєю дружиною у будинку, в якому вони проживають. Під час суперечки чоловік штовхнув жінку на диван та сів на неї зверху. Далі він притиснув своєю ногою праву руку жінки до дивану, а правою рукою схопив її за ліву руку і почав стримувати.

Після того, як жінка не могла чинити спротиву, він вдарив її 7 разів кулаком по обличчю. Внаслідок ударів жінка отримала численні синці, крововиливи та рани. Такі травми були кваліфіковані як легкої тяжкості.

Розглянувши матеріали справи, Бориславський міський суд Львівської області визнав чоловіка винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень. Йому призначили покарання у виді 200 годин громадських робіт.

Нагадаємо, у Львові звільнили від покарання хлопця, який жорстоко побив людину. Між хлопцем та потерпілим виник раптовий конфлікт, під час якого обвинувачений почав бити останнього рукою в область спини та грудей. Після того, як потерпілий впав, хлопець продовжував його бити. Внаслідок травм чоловік отримав закритий перелом латеральної кісточки зі зміщенням фрагментів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності