На Львівщині суд посадив за ґрати зловмисника, який жорстоко побив чоловіка

Внаслідок травм потерпілому чоловіку видалили селезінку

Стрийський міськрайонний суд Львівської області виніс вирок зловмиснику, який жорстоко побив чоловіка, а через деякий час обікрав житло.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №456/1913/19.

Інцидент стався ще у квітні 2019 року, однак вирок суд виніс лише 3 березня 2023-го. Встановлено, що зловмисник, під час конфлікту з потерпілим, вдарив останнього ногою в область тулуба, внаслідок чого чоловік впав на землю. Далі обвинувачений продовжив бити чоловіка ногою у живіт.

Внаслідок ударів потерпілий отримав тупу травму живота, розрив селезінки та крововилив у черевну порожнину, що призвело до видалення останньому селезінки.

Вже через декілька місяців цього року зловмисник проникнув на територію домогосподарства, де викрав із літньої кухні низку продуктів та декілька кроликів. Після скоєного він, йшовши вулицею, був зупинений потерпілим.

Зазначається, що обвинувачений не визнав себе винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Однак суд дійшов висновку, що вина чоловіка у скоєному доведена повністю.

У суді потерпілий пояснив, що він разом зі знайомим та обвинувачений у день побиття розпивав алкогольні напої. Під час застілля обвинувачений побачив у потерпілого наявність грошей, зокрема останній цього дня отримав заробітну плату.

Коли потерпілий пішов додому, зловмисник запропонував спільному знайомому пограбувати чоловіка, а гроші розділити. Втім, на таку пропозицію знайомий відмовився. Після цього зловмисник побіг за потерпілим та побив його.

Тим часом обвинувачений у судовому засіданні не визнав свою вину та зазначив, що потерпілий часто на нього скаржився до правоохоронних органів. Також він заперечив намір відібрати гроші.

Серед іншого, обвинувачений розповів, що під час розслідування до нього здійснювався тиск зі сторони правоохоронних органів, втім таке твердження у суді було спростоване.

Так, розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати чоловіка винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень та у крадіжці. Йому призначили 5 років 1 місяць позбавлення волі.

Нагадаємо, на Львівщині п’яна жінка вдарила свого зятя сковорідкою, після чого штрикнула його декілька разів ножем. Інцидент стався у грудні 2022 року, втім вирок жінці винесли лише 24 лютого. Між чоловіком та тещею виник конфлікт, зокрема, остання була у стані алкогольного сп’яніння.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності