Бив табуреткою по голові: на Львівщині чоловіка покарали штрафом

Суд
Фото: pexels

Зловмисник має заплатити штраф та 6 тис. грн за завдану моральну шкоду

Жовківський районний суд Львівської області виніс вирок зловмиснику, який побив чоловіка табуреткою по голові.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №444/3336/21.

Встановлено, що між обвинувачений і потерпілим виник раптовий конфлікт, під час якого зловмисник взяв табуретку та вдарив чоловіка декілька разів по голові та у праву руку. Внаслідок удару потерпілий отримав забійно-рвану рану голови та синець на кисті.

У судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину у скоєному, щиро розкаявся та просив суворо не карати. Окрім того, він попросив суд відмовити потерпілому у цивільному позові, адже не працює та не має змоги відшкодувати завдану шкоду.

Розглянувши матеріали справи, суд врахував, що обвинувачений має на утриманні неповнолітню дитину, позитивно характеризується та не перебуває на обліку у психіатра чи лікаря нарколога.

Так, чоловіка визнали винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень та покарали штрафом у розмірі 850 гривень. Також він повинен заплатити 6 тис. гривень за завдану моральну шкоду.

Нагадаємо, на Львівщині звільнили від покарання жінку, яка ледь не вбила зятя. П’яна жінка вдарила свого зятя сковорідкою, після чого штрикнула його декілька разів ножем. Дії жінки кваліфікували як умисне завдання тяжкого тілесного ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності