На Львівщині звільнили від покарання жінку, яка ледь не вбила зятя

ніж

Жінка відбулася випробувальним терміном

На Львівщині п’яна жінка вдарила свого зятя сковорідкою, після чого штрикнула його декілька разів ножем.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №453/232/23.

Інцидент стався у грудні 2022 року, втім вирок жінці винесли лише 24 лютого. Між чоловіком та тещею виник конфлікт, зокрема, остання була у стані алкогольного сп’яніння.

Обвинувачена взяла зі столу сковорідку та вдарила чоловіка вдарила чоловіка по голові. Після цього вона взяла зі стільниці кухонний ніж та вдарила зятя декілька разів ножем в область спини.

Дії жінки кваліфікували як умисне завдання тяжкого тілесного ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.

Зокрема, між прокурором та обвинуваченим було складено угоду про визнання винуватості, згідно з кою жінка повністю визнала свою вину у скоєному. У підготовчому засіданні обвинувачена визнала себе винною та просила суд затвердили угоду.

Так, враховуючи щире каяття жінки та те, що потерпілий надав письмову згоду на укладення угоди, суд вирішив затвердити угоду. Цивільний позов у справі не заявлявся.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав жінку винною та призначив покарання у виді 5-ти років позбавлення волі. Втім, жінку звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном 1 рік 6 місяців.

Тепер жінка повинна з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з пробації та повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Нагадаємо, на Львівщині жінка під час застілля вбила свого співмешканця. Чоловік та жінка почали сваритися через вживання алкоголю. Під час шарпання обвинувачена вихопила у потерпілого ніж та вдарила останнього лезом у грудну клітку. Внаслідок удару чоловік помер на місці події через гостру втрату крові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності