• Головна
  • Світ
  • Убив свою дівчину, щоб не відповідати на запитання про коханок: суд розмірковує над вироком

Убив свою дівчину, щоб не відповідати на запитання про коханок: суд розмірковує над вироком

Убив свою дівчину, щоб не відповідати на запитання про коханок: суд розмірковує над вироком

Чоловік раніше був судимий за насильство

Кевін Менніон убив свою дівчину Елінор О'Брайен після того, як кілька разів жорстоко бив її протягом восьми місяців стосунків. Суд над ним тривав три тижні.  

Про це пише Mirror

45-річний Кевін Менніон вдарив ножем 22-річну Елінор О'Брайен під час «лютого та жорстокого нападу» після того, як пара посварилася в його квартирі в центрі Манчестера 16 серпня минулого року.

Чоловік, який раніше був судимий за насильство, вдарив дівчину ножем у груди.

Раніше жінка скаржилася поліції на те, що стала жертвою домашнього насильства. Проте була надто налякана, щоб назвати Менніона своїм нападником.

Після ножового поранення міс О'Брайен у своїй квартирі він зателефонував у 999 і сказав, що її випадково «проткнуло» «щось із її речей», коли він кинув у неї її сумки під час сварки.

Навіть коли його допитували поліцейські, його ставлення до жінки, яку він, як стверджував, любив, було зрозумілим. Кокаїновий бандит постійно називав просто «дівчина» або «та дівчина».

«Manchester Evening News» повідомляє, що Менніон одразу зателефонував своєму адвокату, щоб переконатися, що він готовий до неминучої судової справи.

І коли Менніон вигадував дедалі відчайдушнішу брехню, щоб врятуватися, ставало очевидно, що міс О'Браєн, жінка на два десятиліття молодша за нього, боялася його.

Вона робила все можливе, щоб уникнути мстивого гніву Менніона, знаючи, на що він здатний.

Коли друзі та родина розпитували про травми, які бачили на жінці, міс О’Браєн вигадала жорстокого колишнього хлопця, щоб спробувати пояснити синці під очима та забої.

У лікарні вона скористалася вигаданеим ім’ям а також вигадувала історії, щоб прикрити насильницький гнів Менніона.

Навіть коли міс О'Браєн лежала в кареті швидкої допомоги і боролася за своє життя, вона відмовилася назвати ім'я чоловіка, який завдав їй, як виявилося, смертельної травми.

На суді у справі про вбивство Менніон сказав, що не мав уявлення про те, як міс О'Браєн була поранена, і наполягав, що він знайшов її лежачою в коридорі біля квартири, перш ніж покликав на допомогу.

Але присяжні розпізнали його брехню і визнали винним у вбивстві та умисному нанесенні тілесних ушкоджень.

Менніон не виявив жодних емоцій, коли присяжні винесли одностайні вердикти після дня обговорень.

Суддя Ніл Флюітт сказав Менніону: «Єдиний вирок, який я можу винести — це довічне ув’язнення».

На суді стало відомо, що після вбивства Менніон розповів офіцерам, які проводили інтерв’ю, що він і міс О’Брайен посперечалися після того, як вона запитала, чи зустрічався він з іншими жінками, коли він не відповів на ряд текстових повідомлень.

За кілька тижнів до того, як він зарізав міс О'Брайен, Менніон розповів, що інша жінка, з якою він зустрічався, сказала йому, що вона вагітна.

Один з друзів жінки сказав: «Елінор була красивою молодою дівчиною, у якої попереду було все життя. Її любив кожен, хто мав задоволення з нею познайомитися, вона освітлювала кімнату своєю заразливою усмішкою та сміхом. Багато сердець було розбито, і вони ніколи не будуть колишніми».

Інша жінка написала у Facebook: «Ми будемо сумувати за тобою, Елі, прекрасна всередині та зовні. Зняли надто рано. Спочивай з миром».

 Вирок Менніону винесуть 9 березня.

Нагадаємо, на Львівщині 26-річного чоловіка визнали винним в умисному вбивстві, вчиненому з корисливих мотивів, розбої та зберіганні наркотиків без мети збуту. Суд йому призначив покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності