Хотів відсвяткувати день народження доньки: на Львівщині чоловік вбив та обікрав пенсіонерку

Суд
Фото: pexels

Зловмисника засудили до 14 років позбавлення волі

На Львівщині 26-річного чоловіка визнали винним в умисному вбивстві, вчиненому з корисливих мотивів, розбої та зберіганні наркотиків без мети збуту. Суд йому призначив покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це 22 лютого повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

У жовтні 2021 року в одному із сіл Львівщини засуджений під приводом купівлі алкоголю зайшов до помешкання самотньої пенсіонерки. Чоловік напав на неї та вдарив кулаком в голову. У результаті жінка впала на підлогу, втративши свідомість. Діла зловмисник запхав потерпілій у рот кухонний рушник, перекривши їй доступ повітря. Як наслідок жінка померла на місці.

Після того чоловік обшукав помешкання, знайшов і викрав гроші на загальну суму понад 13,5 тисяч гривень, а також алкоголь. Одразу після скоєного він пішов до цивільної дружини, якій віддав частину грошей та алкоголь для святкування дня народження доньки. Решту коштів чоловік потратив на продукти для свята.

Окрім цього, під час обшуку за місцем тимчасового проживання засудженого знайшли та вилучили канабіс.

Після розслідування та розгляду справи суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві, розбої та зберіганні наркотиків без мети збуту. Його засудили до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, на Львівщині 50-річного жителя Трускавця засудили до 7 років та 3 місяців позбавлення волі за вбивство. Він вбив свого знайомого, а його труп вивіз до місцевого кладовища.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності