У Львові суд звільнив від покарання кишенькового злодія

крадій
Фото: Freepik

Чоловік вкрав з жіночої сумки гаманець

Франківський районний суд м. Львова звільнив від відбування покарання чоловіка, який вкрав у маршрутці гаманець.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №465/2839/18.

Інцидент стався у квітні 2018 року, втім вирок винесли лише 1 березня 2023-го. Обвинувачений, перебуваючи у салоні маршрутки №51, викрав з жіночої сумки гаманець. Вкрадену річ він поклав у кишеню своєї куртки, однак витратити кошти з гаманця чоловік не встиг, адже його затримали правоохоронці.

Зазначається, що обвинувачений є уродженцем м. Львова та вже був неодноразово судимий. Його визнали винним у скоєному та призначили покарання у виді позбавлення волі строком на 1 рік. Втім зловмисника звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном 1 рік.

Вирок може бути оскаржений протягом 30 днів з дня його проголошення.

Нагадаємо, на Львівщині за ґрати посадили двох ромів, які пограбували людину. Жінка підійшла до чоловіка, який їхав на велосипеді та відвертала його увагу. Під час розмови до потерпілого зі спини підбіг чоловік, який вдарив його декілька разів кулаками по голові та обличчі. Від ударів потерпілий впав на землю, де його продовжили бити. Після цього жінка, яка відвертала чоловіка, викрала з його кишені телефон та гроші у розмірі 700 гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності