У Львові на 5 років за ґрати посадили чоловіка, який викрав у військового гроші

суд
Фото: Freepik

Зловмисник викрав 150 тис. гривень

Шевченківський районний суд виніс вирок чоловіку, який викрав у військового телефон та перевів з його банківської картки на свій рахунок 150 тис. гривень.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №466/7464/22.

Зловмисник, перебуваючи у будинку військового, таємно викрав в останнього мобільний телефон. Він зайшов у застосунок «Приват24» та перевів на свій банківський рахунок 150,4 тисячі гривень, які військовий отримав за бойове поранення. Кошти обвинувачений витратив на власні потреби.

У судовому засіданні злодій свою вину у скоєному визнав, просив суворо не карати. Чоловік сказав, що усвідомлював те, що кошти потерпілий отримав за поранення. Цивільний позов він визнав повністю та зобов’язався відшкодувати завдані матеріальні збитки.

Обираючи покарання, суд вирішив, що виправлення зловмисника неможливе без реального позбавлення волі. Так, чоловіка визнали винним у скоєному та призначили покарання у виді 5 років позбавлення волі. Також з нього стягнуть 155,6 тис. гривень завданої шкоди.

Нагадаємо, у Львові на 7 років за ґрати посадили грабіжника, який побив людину. Обвинувачений повалив чоловіка на сходи, у результаті чого останній вдарився головою. Внаслідок удару він вибив зуб та отримав перелом суглобового відростка нижньої щелепи. Після скоєного грабіжник викрав у жертви мобільний телефон, пристрій для нагрівання тютюну, годинник та гаманець.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності