На Львівщині зловмисник тричі обікрав один будинок

злодій
Фото: Freepik

Суд звільнив крадія від відбування покарання

На Львівщині суд виніс вирок чоловіку, який за два тижні тричі обікрав чужий будинок.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №454/3505/14-к.

Інцидент стався ще у травні 2014 року, однак вирок зловмиснику винесли лише 1 березня 2023 року. Встановлено, що зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння обікрав чужий будинок тричі: 9, 11 та 18 травня 2014 року.

Перший раз чоловік обкрадав будинок сам. Він пошкодив замок на вхідних дверях та викрав дві болгарки, дриль та електричний подовжувач. Наступні два рази зловмисник обкрадав будинок спільно зі своїм знайомим. Зокрема, у наступні рази він вкрав два електричні подовжувачі та мідний дріт.  

У судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину у скоєному та щиро розкаявся. Цивільний позов по справі не заявлявся.

Так, чоловіка визнали винним у крадіжці та призначили покарання у виді 3-х років позбавлення волі. Втім, його звільнили від відбування покарання призначивши випробувальний термін 1 рік.

Нагадаємо, у Львові судитимуть 35-річного місцевого жителя, який скоїв розбійний напад в аптеці та пограбував інкасаторів. Чоловік, погрожуючи зброєю та фізичною розправою провізору, вимагав передати йому гроші з каси. Відтак вкравши 2 тис. грн, зловмисник втік з місця злочину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності