На Самбірщині п’яний чоловік сапкою забив до смерті свого співмешканця

На Самбірщині п’яний чоловік сапкою забив до смерті свого співмешканця

60-річному зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення

На Самбірщині п’яний чоловік під час побутового конфлікту з сусідом, з яким проживав в одному будинку, кілька разів вдарив його по голові та інших ділянках тіла металевою сапою. Від отриманих травм потерпілий помер.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

Так, 2 березня, близько 20:30, лікар «швидкої» сповістив правоохоронців про чоловіка з важкими травмами. Його виявили у підсобному приміщенні на території домогосподарства в одному з сіл Самбірського району. Зокрема, у потерпілого медики виявили перелом черепа та множинні гематоми. Відтак попри зусилля лікарів, чоловік помер.

Натомість правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 50-річний місцевий мешканець. Також з’ясувалося, що тілесних ушкоджень йому завдав чоловік, який проживав у цьому ж будинку, старший за загиблого на десять років.

«Під час побутового конфлікту та перебуваючи у нетверезому стані, старший з сусідів завдав молодшому кількох ударів металевою сапою по голові та інших ділянках тіла», - розповіли у поліції.

Тож правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його. Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, а суд невдовзі обере зловмиснику запобіжний захід.

Нагадаємо, у Львові суд виніс вирок 50-річному чоловікові, який ножем зарізав жінку, в якої винаймав житло, та її доньку. Йому призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності