Львівщина прийме національні змагання з карате: місце та час змагань

Львівщина прийме національні змагання з карате: місце та час змагань

Для дорослих спортсменів це не лише шанс здобути нові нагороди, а й можливість увійти до складу збірної України, яка виступатиме на чемпіонаті Європи у Швеції

Одразу два турніри національного рівня з кіокушинкай карате відбудуться на Львівщині у неділю, 19 лютого. Зокрема, область прийме відбірковий чемпіонат України та Всеукраїнський турнір серед кадетів та юніорів.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Для дорослих спортсменів це не лише шанс здобути нові нагороди, а й можливість увійти до складу команди, яка представлятиме Україну на чемпіонаті Європи у Швеції. Найкращих визначатимуть у категоріях:

  • ката;
  • командне ката;
  • куміте.

Поєдинки проходитимуть у залі ігрових видів спорту кафедри фізвиховання Львівської політехніки. Змагальна частина розпочнеться о 9:00.

Додамо, на Львівщині діє один з найпотужніших осередків розвитку кіокушинкай карате. Так, до національної збірної на цей рік увійшли понад 60 спортсменів Львівщини. Крім того, у грудні минулого року область приймала чемпіонат та Кубок України, а найбільше медалей за підсумками змагань виборола збірна Львівщини – 33 золоті, 32 срібні та 52 бронзові.

Нагадаємо, у січні львів’янка виборола «бронзу» на міжнародному турнірі з карате у Греції.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності