Збірна Львівщини виграла чемпіонат України з кіокушинкай карате

Збірна Львівщини виграла чемпіонат України з кіокушинкай карате

За титул чемпіонів України змагались понад 400 учасників

У неділю, 25 грудня, у Львові завершився чемпіонат України та Кубок України з кіокушинкай карате серед різних вікових категорій у 36 вагових категоріях. Боролись спортсмени не лише за медалі, а й за право потрапити до складу національної збірної України на 2023 рік та представляти Україну на міжнародних змаганнях.    

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Найбільше медалей за підсумками змагань виборола збірна Львівщини — 33 золоті, 32 срібні та 52 бронзові медалі. Особливо національна федерація кіокушинкай карате відзначила 14 спортсменів Львівщини. Серед чоловіків та жінок — Оксану Пилипович, Ярослава Ковальчука, Олега Наугольника, Юрія Думу та Мар’яну Чабан. Серед юніорів — Соломію  Крюкову, Йордану Жданюк, Анастасію Ковальчук та Марка Біргера. Серед юнаків та дівчат — Романа Холявку, Анастасію Лашко, Станіслава Рождественського, Назара Цюпку та Єлизавету Адамчук.

На другій сходинці — збірна Київщини, спортсмени якої вибороли 7 золотих, 9 срібних та 12 бронзових медалей. Третє місце у загальному заліку вибороли спортсмени Житомирської області з 2 золотими, 7 срібними та 5 бронзовими медалями.

Нагадаємо, львів‘янка Соломія Кміть стала бронзовою призеркою турніру Серії А з карате у Джакарті.

Довідково:

Кіокушинкай — це один зі стилів карате, що був створений на противагу безконтактним школам і самому принципу «карате без контакту».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності