Збірна Львівщини здобула перемогу на чемпіонаті України з карате

Збірна Львівщини здобула перемогу на чемпіонаті України з карате

Представники області здобули 16 перших місць, 22 других і 17 третіх місць

У Львові відбувся чемпіонат України з кіокушинкай карате. Найкращих визначили серед юнаків та дівчат 2006-2007 років народження, юніорів та юніорок 2004-2005 років народження та молоді 2002-2004 років народження у розділах «ката», «командні ката» та «куміте». В підсумку збірна Львівщини посіла перше місце в командному заліку.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Загалом представники області здобули 16 перших місць, 22 других і 17 третіх місць. Серед юнаків та дівчат чемпіонами України у різних вагових категоріях від Львівщини стали Владислав Терлак, Сергій Матрохін, Марк Біргер, Анастасія Лашко та Іванна Тіцька у розділі «куміте». У розділі «ката» золоту медаль виборов Марк Біргер. У розділі «командні ката» золоті медалі вибороли Йордана Жданюк, Ольга Колодій та Єлизавета Адамчук. 

Серед юніорів та юніорок у розділі «куміте» найкращими стали представники Львівщини Роман Мазурик, Наталя Гаєвська, Ігор Хоміцький. Роман Мазурик та Вікторія Яців стали чемпіонами у розділі «ката». У командному ката «золото» вибороли Роман Мазурик, Вікторія Яців, Анна Кравчук.

Серед молоді  у розділі «куміте» медалі найвищого гатунку вибороли Олександр Петренко, Андріана Чабан, Мар'яна Чабан та Анастасія Максимюк. У  розділі «ката» вибороли «золото» Олександр Петренко та Анастасія Пришляк. Анастасія, Мар’яна та Андріана також стали чемпіонками у командному ката.

Додамо, що на змаганнях спортсмени боролись не лише за медалі, а й за право представляти Україну на міжнародних змаганнях. За підсумками цього чемпіонату сформують склад національної збірної команди України з кіокушинкай карате, яка візьме участь у чемпіонаті Європи на початку листопада у Болгарії.

Нагадаємо, львівська команда КІВС «Lviv Tigers» виграла ювілейний десятий кубок України з регбіліг. Участь у змаганнях взяли сім команд з різних куточків країни.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності