Львів’янка здобула «бронзу» у турнірі з карате у Джакарті

Львів’янка здобула «бронзу» у турнірі з карате у Джакарті

Соломія Кміть — бронзова призерка Karate 1 Series A Jakarta 2022

Львів‘янка Соломія Кміть стала бронзовою призеркою турніру Серії А з карате у Джакарті.

Про це пишуть на сторінці управління спорту Львова.

Вихованка Антона Нікуліна виступала у куміте у ваговій категорії до 50 кг.

Для Соломії Кміть це перша в кар'єрі медаль на міжнародному турнірі серед дорослих спортсменок.

Додамо, сьогодні, 20 листопада, в столиці Індонезії Джакарті — день фіналів на престижному турнірі Серії А з карате Karate 1 Series A Jakarta 2022.

21-річна львів'янка, представниця клубу UNION, Соломія Кміть з рахунком 8:0 розгромила суперницю з Індонезії і здобула «бронзу» у жіночому куміте до 50 кг.

Вихованка Антона Нікуліна на груповому турнірі перемогла суперницю з Індії (1:0) і поступилася майбутній фіналістці (і переможниці турніру) малайзійці (3:7), після чого через перемоги у втішних сутичках (над австралійкою — 4:0 та представницею Китайського Тайбею — 2:1) вийшла у переможний для себе «бронзовий фінал».

Водночас на сторінці Ukrainian Karate Federation зазначають, що «золото», «срібло» та три «бронзи» —  це результат нашої команди на Karate 1 Series A Jakarta 2022!!

  • Такзіма Аймане виборов «золото» категорії -60 кг.
  • Давид Яновський здобув «срібло» категорії -67 кг.
  • Олександр Черняєв виборов «бронзу» категорії -75 кг.
  • Соломія Кміть здобула «бронзу» в категорії -50 кг.
  • Андрій Торошанко переміг у бронзовій сутичці свого одноклубника Цимбала Костянтина та став бронзовим категорії -84 кг.

За крок до п'єдесталу зупинились Костянтин Цимбал (5 місце, -84 кг), Оля Василенко (5 місце, -50 кг), Олександр Карась (5 місце, -75 кг) та жіноча команда з ката (Катерина Масло @kateryna_maslo._ , Тетяна Хиль, Інеса Причина).

7 місце у Валерія Сонних (-84 кг), Миколи Пантюшина (+84 кг), Янчук Карини (-68 кг).

Нагадаємо, спортсмен зі Львівщини став чемпіоном Європи з кікбоксингу. 23-річний Святослав Гасюк зі Стрия, що на Львівщині, став чемпіоном Європи з кікбоксингу WAKO у розділі лоу-кік. Це повноконтактний розділ кікбоксингу, в якому є також можливість атаки ніг опонента з чистими ударами ногами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності