Санкарі зі Львівщини виступили на етапі Кубка світу із санного спорту: результати

Санкарі зі Львівщини виступили на етапі Кубка світу із санного спорту: результати

Збірну України тренує група львівських тренерів

У неділю, 8 січня, в латвійській Сігулді командною естафетою завершився 4-й етап Кубка світу із санного спорту. Збірна України у складі Олени Стецків (Львівщина), Андрія Мандзія (Тернопільщина) та екіпажу-двійки Ігоря Гоя (Тернопільщина) / Ростислава Левковича (Львівщина) фінішувала із шостим результатом.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Крім цього, у неділю також відбулося змагання серед чоловіків в одномісних санях. Зокрема, львів'янин Антон Дукач посів у підсумку 12-те місце серед 30-ти учасників. Це його найкращий результат у кар'єрі на етапах Кубка світу. Натомість Андрій Мандзій виступив ще успішніше, завершивши етап на 9-му місці. Він став першим українцем із сезону 2009/2010, який потрапив у десятку на етапах Кубка світу. А напередодні Олена Стецків стала 19-ою, водночас екіпаж Гой/Левкович — 13-м.

Зазначимо, що збірну України тренує група львівських тренерів — Тарас Гарцула (головний тренер), Володимир Вахрушев та Олег Жеребецький.

Додамо, що 5-й етап Кубка світу відбудеться також в Сігулді 14-15 січня.

Нагадаємо, раніше Андрій Мандзій здобув «срібло» в одиночному розряді, програвши всього три десятих секунди переможцю змагань Максу Лангенхану з Німеччини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності