Львівські санкарі виступили на юніорському чемпіонаті Європи у Німеччині: результати

У складі четвірки виступили троє представників Львівщини — Даниїл Марціновський, Вадим Микиєвич та Богдан Бабура

У суботу, 17 грудня, в німецькому Альтенберзі завершився 44-й юніорський чемпіонат Європи і 4-й етап юніорського Кубка світу із санного спорту. Найближче до медалей була наша збірна у командній естафеті — фінішувала п'ятою.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

У складі четвірки виступили троє представників Львівщини — Даниїл Марціновський, Вадим Микиєвич, Богдан Бабура, а також представниця Тернопільщини Юліана Туницька.

Вадим Микиєвич та Богдан Бабура у заїздах саней-двійок стали сьомими, а Даниїл Марціновський та Анна Шкрет в одиночних змаганнях завершили виступи на 11-му і 13-му місцях відповідно.

Натомість за підсумками виступів на етапі юніорського Кубка світу Вадим Микиєвич та Богдан Бабура посіли 9-те місце, а Даниїл Марціновський та Анна Шкрет — 15-те. Додамо, що тренують юних спортсменів Олег Жеребецький і Світлана Жидкова.

Нагадаємо, в німецькому Вінтерберзі проходив 3-й етап юніорського Кубка світу із санного спорту. Найближче до подіуму українці були у командній естафеті. Зокрема, четвірка з львів'янином Даниїлом Марціновським фінішувала п'ятою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності