• Головна
  • Новини Львівщини
  • На Львівщині завершилась перша частина чемпіонату України з біатлону: як виступили представниці Львівської області

На Львівщині завершилась перша частина чемпіонату України з біатлону: як виступили представниці Львівської області

Змагання тривали з 22 грудня і зібрали за невеликим винятком усіх найсильніших майстрів біатлону країни

У неділю, 25 грудня, в селі Яворів Самбірського району Львівської області на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України естафетними гонками завершилась перша частина зимового чемпіонату України з біатлону.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Змагання тривали з 22 грудня і зібрали за невеликим винятком усіх найсильніших майстрів біатлону країни. В жіночій естафеті збірна Львівщини у складі із сестрами Юлією та Оленою Городними, Юліаною Тейкало і Віолетою Лиманською фінішувала на шостому місці.

Додамо, перед тим дівчата взяли участь у спринтерській гонці та гонці переслідування. Найкращий результат серед львівських біатлоністок показала Юлія Городна, яка у гонці переслідування стала шостою. Її молодша сестра Олена в цій гонці зупинилася на порозі чільної десятки — 11-те місце. Натомість у спринті Олена Городна посіла 12-те місце, а Юлія Городна — 15-те.

Нагадаємо, паралімпійський чемпіон Василь Кравчук здобув для України три медалі на етапі Кубка світу з лижних перегонів та біатлону.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності