На Стрийщині можна безготівково розраховуватись у громадському транспорті: деталі

Вартість картки «Socium» — 200 гривень

У Стрийській міській територіальній громаді тепер можна розрахуватись у громадському транспорті е-квитком «Socium». Це пластикова картка з безконтактним чіпом, завдяки якій можна оплатити за проїзд безготівковим способом.

Про це повідомили у пресслужбі ТОВ «Українські геоінформаційні системи».

Спочатку, завдяки співпраці Стрийської міської ради та розробника ТОВ «Українські геоінформаційні системи», видали понад 12 000 персоналізованих соціальних карток «Socium» для пільгових категорій громадян, а з кінця серпня 2022 року картки стали доступними для інших категорій населення.

Придбати транспортну картку для проїзду «Socium» можна за такими локаціями у Стрию:

  • магазин «Навчальна книга» (вул. Б. Хмельницького, 39);
  • автостанція м. Стрий АС-3 (Пасаж).

Вартість картки становить 200 гривень. При покупці на ній вже є 100 грн, які можна використовувати для оплати проїзду, а коли кошти на ній закінчаться — слід просто поповнити рахунок у вищезазначених терміналах міста.

Окрім цього, запрацював мобільний застосунок «Socium, в якому також можна оплатити проїзд. Охочих використовувати мобільний е-квиток запрошують вже зараз протестувати його. Завантажити застосунок можна на операційні системи iOS та Android.

Нагадаємо, від 1 липня на території Стрийської громади пільгові перевезення у громадському транспорті доступні лише за наявності електронного квитка. Пільгові та пенсійні посвідчення більше не є підставою для пільгового проїзду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності