• Головна
  • Новини Львова
  • Львів’янам запропонували оцінити якість перевезень у громадському транспорті: як долучитись

Львів’янам запропонували оцінити якість перевезень у громадському транспорті: як долучитись

Львів’янам запропонували оцінити якість перевезень у громадському транспорті: як долучитись

У Львові проводять опитування місцевих жителів щодо якості перевезень у громадському транспорті Львова та міської територіальної громади.

Відповіді слід надсилати до 14 листопада цього року включно.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Результати опитування використають для вдосконалення роботи громадського транспорту та оптимізації маршрутної мережі Львова і міської територіальної громади.

У міському управлінні транспорту зазначили, що з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну значна частина галузей потрапили у кризу, і пасажирські перевезення — не виняток. Зокрема, серед проблем виділяються:

  • висока вартість пального;
  • нестача водіїв автобусів;
  • брак коштів на належну роботу маршрутної мережі.

«Все це призводить до погіршення якості перевезень і, як наслідок, до збільшення скарг мешканців. В таких умовах важливо визначити ключові виклики і зробити все можливе для стабілізації перевезень. Хочемо зосередитися на вирішенні найбільш болючих питань. Для цього ми проводимо опитування, щоб врахувати якомога ширшу громадську думку», - розповіли в управлінні транспорту ЛМР.

Анкета складається з 3-ох блоків:

  1. Загальні запитання.
  2. Пересування на громадському транспорті.
  3. Оцінювання якості перевезень.

Опитування є анонімним (електронна адреса вказується з метою уникнення повторень та інших фальсифікацій), дані будуть використані в узагальненому вигляді. Взяти участь в опитуванні можна тут.

Нагадаємо, «Школа водіїв» ЛКП «Львівелектротранс» оголошує перший у цьому році набір учнів за спеціальністю «водій трамвая».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності