З 10 серпня у Львові курсує новий тролейбусний маршрут

З 10 серпня у Львові курсує новий тролейбусний маршрут

Тролейбуси курсуватимуть з інтервалом 10-11 хв

У Львові з'явився 10-ий тролейбусний маршрут зі сполученням пл. Кропивницького — вул. Хуторівка. Запустили рух на цьому маршруті сьогодні, 10 серпня. Тролейбус №38 з'єднує три райони — Сихівський, Франківський і Залізничний.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Маршрут тролейбусів №38: пл. Кропивницького — ТЦ "Скриня" — вул. Кульпарківська — вул. Володимира Великого — вул. Рубчака — вул. Стрийська — вул. Хуторівка та у зворотному напрямку.

Загалом довжина маршруту становить 18,5 км. На лінії працюватимуть вісім машин у робочі дні та сім — у вихідні. Тролейбуси курсуватимуть з інтервалом 10-11 хв.

"Раніше за таким сполученням курсував автобусний маршрут №38. І аби забезпечити якісне сполучення між Сиховом та районом пл. Кропивницького, відкриваємо новий тролейбусний маршрут. Задля цього додатково облаштовували контактну мережу та нові платформи на вул. Кульпарківській", — розповів директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Посадовець додав, що в місті є необхідна кількість рухомого складу, щоб забезпечити роботу ще одного тролейбусного маршруту.

Всього до сьогодні у Львові працювало 9 тролейбусних маршрутів. Щодня в будні на лініях курсувало 68 транспортних одиниць, а у святкові дні — 49 тролейбусів.

Нагадаємо, на Кульпарківській облаштують платформи зупинок з пішохідними переходами.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності