У Львові запрацював рекрутинговий центр 125 бригади ТрО

Рекрутинговий центр 125 бригади ТрО

У ньому можна дізнатися про актуальні вакансії та поспілкуватися з командирами обраного підрозділу

У понеділок, 30 вересня, у Львові розпочав роботу офіс служби рекрутингу 125-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Центр рекрутингу працює з понеділка до п’ятниці з 09:00 до 18:00 у приміщенні ЦНАПу на вулиці Костя Левицького, 67. У ньому можна отримати консультації, дізнатися про актуальні вакансії у бригаді та приєднатися до боротьби за Україну.

«Усі зацікавлені можуть поспілкуватись з офіцерами управління бригади та підпорядкованих батальйонів, отримати перелік вакансій, а у разі зацікавленості – поговорити з майбутніми командирами обраного підрозділу», – зазначили у 125-й бригаді тероборони ЗСУ.

У міській раді зазначають, що у рекрутинговому центрі не вручають повісток, а лише надають інформацію та консультації. При обранні добровольцем посади йому нададуть рекомендаційний лист, на підставі якого його зарахують в обраний ним підрозділ.

Нагадаємо, перший центр рекрутингу ЗСУ у Львові відкрили у лютому 2024 року. За час існування центру його працівники надали понад 2200 особистих та телефонних консультацій. Також наприкінці липня у Львові запрацював рекрутинговий центр Сил безпілотних систем.

Раніше у Львові свої рекрутингові центри відкрили:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності