Студенти ЛНУ імені Івана Франка восени вчитимуться щосуботи

Студенти ЛНУ імені Івана Франка восени вчитимуться по суботах

Навчання по суботах буде у дистанційному форматі, а завершиться семестр 30 листопада

Студенти Львівського національного університету імені Івана Франка у першому семестрі вчитимуться і по суботах. Завершиться навчальне півріччя 30 листопада, про це повідомили у середу, 7 серпня, на сайті ЛНУ.

Рішення пов’язане з енергетичною кризою

Згідно з наказом ректора, навчання у Франковому виші розпочнеться 2 вересня і триватиме до 30 листопада. Студенти денної форми (бакалаври, магістри та фахові молодші бакалаври) ходитимуть на пари в університет з понеділка по п'ятницю. Також заняття будуть і у суботу, але онлайн. Студенти заочної форми навчатимуться за окремим розкладом — повністю дистанційно.

“Графік та формат освітнього процесу у Львівському національному університеті імені Івана Франка визначено згідно із рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, складною ситуацією з енергосистемою та з урахуванням пропозицій Профкому студентів та Студентського уряду, — пояснили таке рішення в університеті.

До слова, цьогоріч ЛНУ очолив рейтинг за кількістю заявок від вступників на бакалаврат. Вчитися в ЛНУ забажали 32 411 абітурієнтів. Другий за популярністю ВНЗ в Україні — Львівська політехніка, третій — КНУ імені Шевченка.

Нагадаємо, у червні ЛНУ увійшов до десятки найкращих вишів країни.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності