Львів’янка загинула в Італії: за знущання затримали її співмешканця-росіянина

Марта-Марія Огризко та Ілля Б.

Жінка впала у провалля. Впродовж шести годин вона просила свого співмешканця допомогти їй. Проте, не дочекавшись, померла. Розтин показав що на її тілі були сліди не лише від падіння, але й від побоїв

В Італії 33-річна львів’янка Марта-Марія Огризко загинула після того, як впала зі схилу неподалік трейлера, де проживала зі своїм партнером, 41-річним росіянином Іллею Б. Вона неодноразово ставала жертвою насильства з його боку, але продовжувала жити з ним. Останні години свого життя жінка, лежачи на дорозі та не маючи сили піднятися, відправляла повідомлення своєму співмешканцю та телефонувала йому, сподіваючись на допомогу. Але він ігнорував прохання. А зранку знайшов жінку мертвою. Про це повідомило італійське видання Rainews.it

Вранці 14 липня Марту знайшли мертвою в яру неподалік трейлера, де вона жила зі співмешканцем. Спершу вважали, що вона просто впала з висоти близько двох метрів на дорогу. Але розтин показав, що на її тілі були сліди не лише падіння, але й побоїв. Підозрюваного, Іллю Б., затримали за звинуваченням у жорстокому поводженні.

Слідство встановило, що Марта-Марія перед смертю неодноразово телефонувала своєму партнеру та писала повідомлення із проханням про допомогу. Попри численні повідомлення, чоловік ігнорував її протягом шести годин.

“Після падіння в урвище приблизно двометрової висоти, не маючи можливості рухатися, вона звернулася за допомогою до свого партнера, відправляючи йому повідомлення через WhatsApp і телефонуючи, але він ігнорував прохання про допомогу. Після цілої ночі, проведеної в рослинності, вона була знайдена мертвою наступного ранку”, — йдеться в повідомленні.

Співмешканець згодом розповів слідчим, що знайшов жінку ще живою на дорозі. “Проте чоловік залишив її там на всю ніч, що призвело до її повільної та болісної смерті”, — йдеться у повідомленні.

Крім цього, під час розслідування стало відомо про численні випадки жорстокого поводження Іллі Б. з жінкою протягом їхніх відносин. “Він часто бив Марту, погрожував їй ножем, спалював її одяг та навмисно кидав її у вогонь, спричинивши опіки другого ступеня. Також він ізолював її від родичів через їхнє українське походження, виражаючи ненависть до них”, — повідомляє італійське видання, посилаючись на слова сестри Марти.

Росіянина заарештували за звинуваченням у жорстокому поводженні.

Нагадаємо, в кінці березня 21-річна модель з Одеси Анна Краєвська загинула у ДТП в італійській провінції П’ємонт

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності