• Головна
  • Новини Львова
  • У Львівському обласному госпіталі ветеранів відкрили сучасне реабілітаційне відділення

У Львівському обласному госпіталі ветеранів відкрили сучасне реабілітаційне відділення

Оновлене відділення реабілітації запрацювало в госпіталі ветеранів

Відділення реабілітації обладнали кабінетами фізичної терапії, ерготерапії, терапевта мови та психоемоційного розвантаження

У Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи запрацювало нове сучасне відділення реабілітації. Відділення обладнали під потреби маломобільних пацієнтів, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у четвер, 4 липня.

У новому відділенні пацієнти отримуватимуть комплексну допомогу від мультидисциплінарних команд.Йдеться про фізичну реабілітацію, психологічну допомогу та підтримку від соціальних працівників. Тут обладнали кабінети фізичної терапії, ерготерапії, терапевта мови та психоемоційного розвантаження. “Наше завдання, щоб кожен воїн та ветеран, який цього потребуватиме, проходив лікування та реабілітацію у таких гідних умовах,” — зазначив Максим Козицький.

На ремонт витратили 55 мільйонів

За словами начальника ЛОВА, на ремонт приміщень та закупівлю необхідного обладнання, зокрема для стаціонарної реабілітації, з обласного бюджету виділили майже 55 мільйонів гривень. За два роки загальні інвестиції в госпіталь з обласного бюджету склали понад 350 мільйонів гривень.

Нагадаємо, нещодавно у Львівській обласній лікарні модернізували відділення інтенсивного лікування новонароджених.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності