НАБУ провело обшуки у посадовця львівського управління СБУ

Обшуки проводить НАБУ

За даними журналістів, обшуки пов’язані із розкраданням вугілля

Працівники Національного антикорупційного бюро України провели обшуки у Віталія Подоляка — заступника у головному відділу економіки СБУ. Про обшуки, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, повідомили журналісти Тарас Середич та Віталій Глагола у середу, 22 травня. Джерела LVIV.MEDIA у правоохоронних органах у Києві також підтвердили інформацію про обшуки.

За даними Тараса Середича — фігурант справи — заступник головного відділу економіки СБУ у Львівській області Віталій Подоляк.

“Справа стосується розкрадання вугілля в червоноградських шахтах, до чого може бути причетний Подоляк. Фірми-підписанти, які цікавлять НАБУ, начебто зареєстровані на його цивільну дружину. Наразі у нього проведені обшуки, під час яких вилучені телефони і чорнові записи”, — написав Середич.

НАБУ від оперативного коментаря щодо обшуків їхніми працівниками на Львівщині — відмовилося.

Речниця управління СБУ у Львівській області Роксолана Яворська у коментарі LVIV.MEDIA заперечила факт обшуків в управлінні: “В управлінні СБУ у Львівській області жодних обшуків не було проведено”. Щодо обшуків в інших місцях в СБУ відмовились підтверджувати чи спростовувати будь-яку інформацію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності