Нацбанку не вдалося продати склади у Львові вартістю понад 55 млн грн

НБУ не вдалося продати склади у Львові за 55 млн грн

Аукціон з продажу складів на вулиці Жовківській не вдалося провести через відсутність покупців

У Львові на аукціоні у п’ятницю, 17 травня, НБУ не вдалося продати складські та промислові приміщення вартістю понад 55 млн грн. Аукціон з продажу складів площею понад 9 тис. квадратних метрів не відбувся через відсутність учасників. Про це йдеться на сайті Prozorro.Продажі.

НБУ виставив на продаж склади площею понад 9 тис. метрів

За даними сайту, складські та промислові приміщення загальною площею 9 027,70 квадратних метрів розташовані у Львові, на вулиці Жовківській. Ці склади, до яких входить ще будівля під літерою А-2 загальною площею 1 610,70 квадратних метрів та будівля під літерою А-4 загальною площею 7 417,00 квадратних метрів, Нацбанк вирішив продати за 55 202 500 грн. Однак аукціон, що був запланований на 17 травня не відбувся через відсутність учасників.

Склади раніше належали Олегові Бахматюку

До слова, приміщення на вулиці Жовківській перейшли до Нацбанку як погашення заборгованості банку “Фінансова ініціатива”, що належав підприємцю Олегові Бахматюку. Загалом банк Бахматюка заборгував НБУ понад 2 млрд грн, тож склади у Львові, що належали іншій компанії Олега Бахматюка “Юрок Плюс”, стали предметом застави. Ще у 2018 Нацбанк намагався відсудити ці приміщення, але Господарський суд Львівської області задовольнив позов лише у 2020 році.

Нагадаємо, нещодавно компанія ексдепутата Львівської міськради купила на аукціоні землю за 6 млн грн. Крім того, Бориславська міськрада продала землю під промисловість за 1,2 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності