Міськраді Львова не вдалося продати ділянку під промисловість за 43 млн грн

Львівська міськрада не продала ділянку за 43 млн

Аукціон з продажу ділянки площею понад 5 га на вулиці Північній не відбувся, проте міськрада виставила землю на продаж повторно

Львівська міськрада виставила на продаж ділянку площею понад 5 га під промисловість, однак охочих купити ділянку за 43 млн грн на аукціоні у вівторок, 14 травня, не знайшлось. ЛМР виставила дану земельну ділянку на аукціон ще раз. Про це йдеться на сторінках аукціонів на сайті Prozorro.Продажі.

Аукціон не відбувся через відсутність учасників

За даними сайту, земельна ділянка площею 5,0987 га розташована у Львові на вулиці Північній (вулиця проектована). Цю землю Управління земельних ресурсів Департаменту містобудування ЛМР вирішило продати під промисловість за щонайменше 43,3 млн грн. Однак аукціон, що був запланований на 14 травня не відбувся через відсутність учасників. Відтак, міськрада вирішила виставити дану земельну ділянку на продаж повторно за ту ж ціну.

Нагадаємо, нещодавно компанія ексдепутата Львівської міськради купила на аукціоні землю за 6 млн грн. Крім того, Бориславська міськрада продала землю під промисловість за 1,2 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності