Поліція знайшла львів’янина, який похизувався в соцмережах порушенням ПДР

Патрульні затримали водія, скриншот з відео

Чоловік опублікував відео, де він їде автомобілем смугою громадського транспорту

Вдень у неділю, 21 квітня, у соцмережах з’явилося відео, як у Львові, на проспекті Чорновола, водій порушує правила дорожнього руху: він їхав автомобілем смугою громадського транспорту.

Ввечері в неділю патрульна поліція Львівщини повідомила, що знайшла автомобіль, який був показаний на відео, на вулиці Малоголосківській у Львові.

«Сьогодні вдень на проспекті Чорновола, водій похизувався в соцмережах, як він, керуючи автомобілем Porsche Taycan, здійснює рух смугою громадського транспорту. Відео ми побачили у місцевому пабліку. За вчинки слід відповідати. Патрульні виявили транспортний засіб на вулиці Малоголосківській. 28-річного керманича притягнули до відповідальності», — сказано в повідомленні патрульної поліції.

Зауважимо, що водій не лише їхав смугою громадського транспорту, але й робив це зі значним порушенням швидкості. На відео видно, як спідометр показує, що автомобіль рухається зі швидкістю 149 км/год.

Особисто опублікував відео у соцмережах, де порушує ПДР, за що отримав постановуСьогодні вдень на проспекті Чорновола, водій похизувався в соцмережах, як він, керуючи автомобілем Porsche Taycan, здійснює рух смугою громадського транспорту. Відео ми побачили у місцевому пабліку. За вчинки слід відповідати. Патрульні виявили транспортний засіб на вулиці Малоголосківській. 28-річного керманича притягнули до відповідальності.Публікуючи подібні відео, ви подаєте приклад іншим, як робити не можна. Порушення правил дорожного руху може мати трагічні наслідки. Будьмо свідомими‼️

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Sunday, April 21, 2024

Нагадаємо, що проїзд смугою громадського транспорту є одним з найпопулярніших порушень ПДР в Україні. Штраф за таке порушення становить 680 грн.

Як повідомляв LVIV.MEDIA, 12 квітня у соцмережах з’явилося відео, на якому водій посадив за кермо свою 9-річну доньку. І батько і донька не були пристебнуті ременями безпеки. Згодом патрульні знайшли водія-порушника.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності